Can anyone help me with this question?

Can anybody help me with the attached question? I just don’t get ABC!!! :(

Answers

  • shafaqatullah
    shafaqatullah Registered Posts: 4
    a: 30000+20000+20000=70000/140000 Labour Hours : £0.50 Per Labour Hour
    b:
    ABC:
    30000/2500= £12 per receipt
    20000/10000=£2 per Mat Req
    20000/2000=£10 per Despatch

    c-1: Absorption: 15hours x £0.50 £7.50
    c-2 ABC: (4x12)+(2x8)+(1x10)=£74
Sign In or Register to comment.

Not registered?

Register to create your free account, talk to AAT members and start your own discussions.

Privacy Policy