Budgeting Practice paper 1 question 1.2D 2013 version
Deaniedani
Registered Posts: 26
How do you get the answer to be 410? I have worked it out myself but I want to be sure i got it right. Please help
0
Comments

Hi,
I hope this helps as I may calculate this a long winded way.
I did...
350 hours x 60 (minutes in an hour) = 21,000 mins
7410(units) x 3 (minutes per unit) = 22,230 mins
Minus those 22,23021,000= 1,230/3= 410
If you wanted to do this via the hour, I calculated how many units can be made in an hour (60/3=20units), then 7410/20= 370.5, 350 hours available
Difference between those is 20.5 (370.5350) then x20 (20.5x 20) = 410
Hope this helps! Whichever way is easiest for you1 
Thank you. I actually used the figure 20 but didnt know where it came from. Thank you for the help.1
Categories
 All Categories
 1.2K Books to buy and sell
 2.3K General discussion
 12.5K For AAT students
 319 NEW! Qualifications 2022
 157 General Qualifications 2022 discussion
 11 AAT Level 2 Certificate in Accounting
 56 AAT Level 3 Diploma in Accounting
 92 AAT Level 4 Diploma in Professional Accounting
 8.8K For accounting professionals
 23 coronavirus (Covid19)
 272 VAT
 92 Software
 274 Tax
 136 Bookkeeping
 7.2K General accounting discussion
 201 AAT member discussion
 3.8K For everyone
 38 AAT news and announcements
 345 Feedback for AAT
 2.8K Chat and offtopic discussion
 582 Job postings
 16 Who can benefit from AAT?
 36 Where can AAT take me?
 42 Getting started with AAT
 26 Finding an AAT training provider
 48 Distance learning and other ways to study AAT
 25 Apprenticeships
 66 AAT membership